• Sinds 1949 actief in Nederland!

 • Informatie avond CityKids Bergen op Zoom
  25 februari 2019 20:00 Williamstraat 7

  Wat zou het geweldig zijn als er meer kinderen in Bergen op Zoom en omgeving worden bereikt met de Bijbelse boodschap! En door de kinderen óók de ouders. Zodat zij samen de levende God gaan leren kennen! Evangelisatie is een gezamenlijke roeping van de kerk. Dit is ook onze passie. en wij helpen om deze roeping ten uitvoer te brengen door middel van kinderevangelisatie. Onder andere door training, materiaal en advies.  Het verlangen is om door middel van zomerwerk of een KinderbijbelClub kinderen in de stad Bergen op Zoom te bereiken. Dit alles willen we doen in samenwerking met bijbelgetrouwe kerken in Bergen op Zoom e.o. 

  Op maandag 25 februari wordt een informatie-avond gegeven over de "Cursus Kinderevangelisatie" die vanaf maart 2019 gaat starten. De cursusdata zijn: 11 maart, 1 april en 15 april.  

  Zowel de bidstond als de informatie avond begint om 20:00 uur (inloop: 19:45 uur) en is in het gebouw aan de Williamstraat 7.  

  Wilt u of wil jij meer informatie over kinderevangelisatie óf de bidstond/info-avond, neem dan contact op met Marco Baan (Stg. IKEG / 06-57730038).  We hopen u graag te ontmoeten. 

Meld je aan!